Poolia Väst · Publicerad Idag 00:00

Vill du bli vår nya rekryteringskonsult med stort eget ansvar i en organisation med känt varumärke och stödjande infrastruktur? Uppskattar du att göra affärer och träffa människor i ett utvecklande klimat med korta beslutsvägar tillsammans med positiva och inspirerande kollegor? Då kan detta vara något för dig.

Poolia är ett av Sveriges ledande företag inom rekrytering och uthyrning av kvalificerade tjänstemän. Vår övertygelse är att framgångsrika företag byggs av människor som arbetar där, inte på grund av vad de kan, utan för vad de kan åstadkomma. Du är inte ditt cv.

Arbetsuppgifter

I rollen som rekryteringskonsult på Poolia har du möjlighet till ett helhetsansvar för dina rekryteringsuppdrag från att sälja in och göra upp affären med kund till genomförande och uppföljning av rekryteringsuppdrag med kund och kandidat. Som uppdragsansvarig rekryteringskonsult arbetar du med enskilda uppdrag såväl som med avtalsleveranser och dina kunder står ofta för välkända varumärken. Du ansvarar också för dina kundrelationer och bedriver aktivt säljarbete för att sälja in nya uppdrag. Du ingår i vårt dotterbolag Poolia Väst och arbetar tillsammans med rekryteringskonsulter, rekryterare, researchers och konsultchefer där ni bidrar till varandras framgångar genom samarbete. Tillsammans med dina kollegor driver ni affärerna och uppdragen framåt.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har akademisk examen och arbetserfarenhet företrädesvis inom Engineering och/eller Life Science. Det är mycket meriterande om du tidigare har arbetat framgångsrikt med kundbearbetning och försäljning inom tjänstesektorn där dina motparter oftast varit i chefspositioner. Det är också fördelaktigt med erfarenhet av rekryteringsarbete i någon form. Vi tänker oss en ny kollega med minst 5 års relevant arbetserfarenhet gärna i kombinationen Engineering och/eller Life Science, kund- och säljbearbetning inom tjänstesektorn, B2B samt kontakt med rekryteringsarbete.

För att vara framgångsrik i denna roll är det viktigt att du drivs av affären och resultatet samt av mötet med människor - kunder och kandidater både enskilt och i större sammanhang. Du har en utvecklad social kompetens, är energisk med mycket driv i ditt arbete. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo i en händelserik miljö. Din förmåga att arbeta både i team och självständigt är mycket god och du trivs i rollen med stort eget ansvar och många saker på gång samtidigt. Du behöver behärska svenska helt obehindrat och vara bekväm med att skriva och tala engelska.

Vi erbjuder ett arbete där varje dag är stimulerande, varierande och händelserik med en omgivning av engagerade och inspirerande kollegor.

Förmåner

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Hos oss hittar du de bästa medarbetarna och de bästa jobben - och vi hjälper dem att hitta varandra genom att matcha rätt kandidat mot rätt uppdrag. Genom mer än 25 års erfarenhet, specialisering, arbetsmetodik och vårt engagemang har vi lärt oss vad rekrytering och uthyrning av kvalificerade tjänstemän innebär. Som bemannings- och rekryteringsföretag förser vi företag och organisationer med den kompetens som - tillfälligt eller permanent - tillgodoser deras behov av kvalificerade tjänstemän.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
21 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Rekrytering
Kontakt
Mejla Margot Estlander
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga