Poolia · Publicerad 5 mars

Är du en strukturerad och noggrann person som trivs med att arbeta administrativt?
Just nu söker vi en chefsassistenter för kommande uppdrag hos vår kund i Göteborg. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som Administrativ chefsassistent kan du bland annat ha följande ansvarsområden:
  • Koordinera och organisera chefens kalendrar och konferenser/händelser
  • Skapa olika typer av dokument och presentationer
  • Hantera mailadministration
  • Hantera fakturor, ordrar, tidsrapporter, resekostnader osv.
  • Sammanställa rapporter, uppföljningsplaner och aktiviteter
Vem är du?

Vi söker dig med viss erfarenhet från liknande yrkesroll och med god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift. Du är en lagspelare som trivs att arbeta i en stöttande roll med många uppgifter parallellt. Som person är du strukturerad och noggrann med ett starkt servicetänk.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
24 mars
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Assistent