Poolia · Publicerad 3 dec

Har du ett stort intresse för kommunikation och webbdesign med kunskaper inom bland annat Adobe Photoshop? Då kan detta uppdrag vara något för dig! Vi söker just nu en Communication Specialist för uppdrag hos vår globala och välkända fordonskund i Göteborg! Uppdraget förväntas starta i mitten av januari för att pågå till sista april. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Communication Specialist kommer du ta hand om företagets externa web och dess landssiter. I jobbet ingår det att sköta om den dagliga driftern av webben. Rollen kommer ingå i ett team som heter Digital Experience som består av 5 personer. Du arbetar tillsammans med content-teamet med att lägga in ny information och lay-outa nya sidor med de möjligheter som finns i verktyget. Det verktyg som används i dagsläget är Adobe Experience Manager.

Vidare innefattar rollen att driva CR (ändringar) mot vår IT leverantör så det är till fördel om du har en förståelse för hur en web är uppbyggd. En stor del av jobbet är också att koordinera alla intressenter av webben - se till att de vet vad som händer och även driva dem att göra de ändringar som krävs. Det är även en del av jobbet att koordinera information med alla länder och det är därför nödvändigt att man kan prata engelska.

Vem är du?

Till rollen som Communication Specialist söker vi dig som har erfarenhet av att arbeta i ett CMS-verktyg, samt att du har erfarenhet av att arbeta med Adobe Photoshop eller liknande verktyg där du kan editera bilder. Erfarenhet av att editera film är meriterande för rollen. Som person är du glad, driven och strukturerad. Du besitter även mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
16 dec
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring
Underkategori
PR & Kommunikation