Poolia · Publicerad 12 mars

Har du starka administrativa färdigheter och gärna tidigare erfarenhet inom Customer Support? Till vår globala fordonskund i Göteborg söker vi just nu en Customer Support Specialist för längre konsultuppdrag! Uppdraget förväntas starta omgående för att pågå till årsskiftet. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Customer Support Specialist kommer du ge support till kunder (mest inom B2B) gällande nästan alla möjliga frågor, som exempelvis rör:
  • Produkter
  • Leveranser
  • Priser
  • Webshop-funktionalitet etc.
Vidare kommer dina ansvarsområden bland annat innefatta att:
  • Hantera fordringar och avkastning
  • Registrera manuella order
  • Stödja verksamheten inför diverse evenemang såsom mässor, utställningar etc.
Vem är du?

För att kvalificera dig till rollen som Customer Support Specialist söker vi dig med utbildning inom försäljning eller handelsadministration och/eller några års erfarenhet inom kundsupport alternativt lagerhantering. Du har flytande kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift och övriga språk, gärna franska eller spanska, är meriterande. Vidare bör du ha mycket starka administrativa färdigheter, ett strukturerat sätt att arbeta på, hög energinivå och vara relationsskapande. Tidigare erfarenhet av att arbeta med biljettbaserat CRM-system är meriterande för rollen.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet