Poolia · Publicerad 29 nov 2019

Nu finns möjligheten för dig som vill arbeta projektbaserat i en snabb och innovativ miljö att axla rollen som Delprojektledare för projektplanering och skickning inom order. Uppdraget förväntas starta i mitten av januari för att pågå till slutet av december 2020. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Du kommer att verka i rollen som "Project scheduler and Dispatch Logistics Manager" där du kommer att tillhöra en projektgrupp. Du kommer att arbeta med att utveckla och upprätthålla projektplanen under hela projektutföringsfasen. Detta inkluderar anpassning till företagets tekniska avdelningar, inköpsavdelningar, monteringsverkstäder, leverantörer och rapportering till projektledaren. Du kommer att ha huvudsakligt ansvar över att leveranskedjefunktionen följer projektets tidsplan.

Vem är du?

För att lyckas i rollen är du en driven person och är bekväm med att arbeta i en snabbföränderlig miljö och kan fatta snabba beslut och följa deadlines. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från projektplanering och Supply Chain. Du trivs med att arbeta i team och har lätt för att samarbeta med andra. Du är social och har lätt för att interagera med andra. Då företaget verkar i global miljö är det viktigt att du kan tala och skriva på engelska. Utöver detta ser vi det som meriterande om du har kunskap i systemet Microsoft Primavera.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
13 dec 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga