Poolia · Publicerad 31 okt 2019

Har du tidigare erfarenhet av inköp och vill utmanas i en dynamisk och utvecklande miljö? Då kan rollen som Projektinköpare vara ditt nästa steg i karriären! Just nu söker vi 2 stycken Inköpare till projektinköpsteamet. Uppdraget förväntas starta i mitten av november för att pågå till början av maj 2020. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Du kommer att tillhöra projektinköpsteamet som ansvarar för anskaffningsprocessen vad gäller projektmaterial som levereras direkt till kund. Inom teamet finns en grupp som ansvarar för inköp av akustik och inloppshus. I rollen som Projektinköpare kommer du främst arbeta inom den gruppen och ansvara för upphandling av reservdelar men också stötta övriga gruppmedlemmar i deras arbetsuppgifter.

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden kommer bland annat innebära:
  • Ansvara för egna inköpsområden
  • Leverantörsbesök
  • Fakturahantering och leveransuppföljning
  • Samarbete med andra avdelningar och team
Vem är du?

För att lyckas i rollen som Projektinköpare har du utbildning inom inköp och/eller tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter eller roller. Du är en stark lagspelare som gärna hugger in där det behövs. Du har en god kommunikativ förmåga och trivs med att samarbeta med kunder, kollegor och leverantörer. Utöver detta har du ett organiserat och strukturerat arbetssätt samt ett starkt sinne för affärer.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
Idag
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga