Poolia · Publicerad 4 sept 2019

Har du ett sinne för siffor och gillar ordning och reda? Har du något års erfarenhet av en liknande roll som ekonomiassistent? Då har vi på Poolia en perfekt möjlighet för dig! Vi söker 2 st ekonomiassistenter till en underleverantör till en global fordonskund. Detta är ett konsultuppdrag med start omgående fram till årsskiftet. Sök tjänsten idag då platserna kan komma att fyllas innan sista ansökningsdagen!

Om tjänsten

Du kommer arbeta med ett härligt gäng på 5 personer i lokaler i Torslanda. Du kommer arbeta vardagar under kontorstider med möjlighet till flex. Du kommer att arbeta med varierande ekonomiska uppgifter så som:

Kund- och leverantörsreskontra.
Enklare bokföring.
Analys och fakturering.
Leverantörsavstämningar.
Andra administrativa uppgifter exempelvis mailhantering och ärenhantering.

Vår kund erbjuder en fartfylld arbetsplats där du har möjlighet att lära dig nytt samt jobba med härliga kollegor.

Vem är du?

Vi söker dig som är noggrann och inte är rädd för att hugga i där det behövs. Du trivs med varierande uppgifter och hjälper gärna dina kollegor med avlastning. I övrigt ser vi att du har:

Minst en gymnasieutbildning inom ekonomi.
Minst 1 års erfarenhet av ekonomiska uppgifter sen tidigare.
Goda datorkunskaper.
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
30 sept 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent

Inga fler liknande jobb tillgängliga