Poolia · Publicerad 20 nov

Vill du ha ett jobb med varierande uppgifter där du kan bygga och forma din egna roll? Brinner du för service och vill jobba på en arbetsplats som präglas av stabilitet och ambition? Om ja, ska du söka denna tjänst. Vi söker en kontorsassistent på deltid till välkänd kund i Göteborg. Tjänsten har start i januari och intervjuer kommer ske löpande så skicka in din ansökan redan idag! Varmt välkommen med din ansökan!

Vad blir mina arbetsuppgifter?

Du kommer att sköta olika kontorsrelaterade arbetsuppgifter, där uppgifterna varierar allt ifrån inköp av kontorsmaterial, protokollförning, mötesbokningar samt administrativa- och HR-relaterande uppgifter. Du jobbar i ett öppet kontorslandskap i nya fräscha lokaler i centrala Göteborg. Tjänsten är på 50% och du kommer att jobba kontorstider.

Är du den vi söker?

Vi söker efter dig som är driven, självgående och inte rädd för våga prova det oprövade. I övrigt ser vi att du har;
  • Jobbat inom administration och service.
  • Mycket god systemvana.
  • Vana av inköps- och leverantörsansvar.
  • Är bekväm med att driva interna kontorsrelaterade projekt.
  • Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift
  • Ser denna tjänst som en möjlighet till en långsiktigt roll inom företaget.
Vad kan vi erbjuda dig som konsult?

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.
Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
31 dec
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Assistent

Inga fler liknande jobb tillgängliga