Poolia · Publicerad 29 nov

Har du viss erfarenhet av projektledning och kompetensutveckling? Vi söker just nu en Learning Program Manager för längre konsultuppdrag hos vår globala fordonskund i Göteborg! Uppdraget förväntas starta i januari för att pågå i nästan ett år. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Learning program manager är en projektledarroll där du arbetar för att ta fram gemensamma utbildningar hos vår fordonskund. Denna tjänst rör området "Technology". I rollen ingår det att du både ta fram nya utbildningar och att förvalta/planera befintliga utbildningar. De projekt du leder som Learning Program Manager består av experter inom olika områden, såsom kursutveckling och teknologi. Denna tjänst ingår även i ett team av sex stycken Learning Program Managers där du kommer rapportera till chefen för "Technology, Operations and Purchasing Academy".

Vem är du?

Till rollen som Learning Program Manager söker vi dig med tidigare erfarenhet av projektledning och gärna erfarenhet av kompetensutveckling. Viss fordonskunskap eller erfarenhet av att arbeta i fordonsindustrin är meriterande. Som person är du drivande, har ordning och reda i ditt arbete samt tycker om att ta initiativ men även har en god känsla för att det som levereras är av hög kvalitet.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
16 dec
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Projektledare