Poolia · Publicerad 26 aug 2019

Har du tidigare erfarenhet av och ett intresse för inköp och affärer? Vi söker Operativ inköpare för kommande konsultuppdrag hos vår globala kund i Göteborg! Urval och intervjuer sker löpande så välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Som Operativ inköpare hanterar du alla inköpsproblem i din portfölj relaterad till projekt efter leverantörsval. Du kommer att delta i projektkorsfunktionella team och säkerställa leveranser från leverantörer för att uppfylla APQP-aktiviteter som hanteras av SQA. Du kommer att vara en viktig aktör när det gäller att följa upp, förhandla och spåra förändringar mellan kontrakt och faktiska projektbehov. Kapacitetsdiskussioner och krishantering är en naturlig del av ditt arbete.

I rollen som Operativ inköpare kommer du bland annat ha följande ansvarsområden:
  • Prognoskostnadsutveckling
  • Hantera beräkningsförfrågan samt alla olika inköpsordrar för att säkerställa att leverantörerna är beredda för produktion
  • Föreslå resursaktiviteter om det finns behov av att driva aktiviteter
  • Säkerställa samarbete med andra inköpare inom respektive segment
  • Köra effektivitetsutmaningar mot leverantörer för att säkerställa en god produktivitetsutveckling
Vem är du?

Till rollen som Operativ inköpare söker vi dig som:
  • Har tidigare erfarenhet inom inköp
  • Har erfarenhet inom affärer - vet hur verksamheten fungerar och hur man får effekt
  • Har erfarenhet inom projektledning och/eller affärsprocessens re-engineering
  • Är en mycket bra förhandlare
  • Har goda kunskaper i såväl svenska som engelska på professionell nivå
För att trivas i rollen som Operativ inköpare tror vi att du är en resultatinriktad och flexibel person som kan skifta fokus mellan flera arbetsuppgifter och samtidigt leverera resultat. Du är prestigelös och en god lagspelare med ett innovativt tankesätt och förmåga att leverera även under osäkra förhållanden. Vidare har du en stark vilja att utvecklas både individuellt och i grupp.

Om verksamheten

Inom sälj och marknad finns många kreativa möjligheter. Med en bredd från marknadschef och säljare till inköpare, informatörer och webbredaktörer har vi tjänster och uppdrag som kan intressera dig. Som konsult får du möjligheten att testa olika yrken och få en bred erfarenhet längs vägen fram till ditt drömjobb.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
23 sept 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Inköp

Inga fler liknande jobb tillgängliga