Poolia · Publicerad 11 juli

Vi söker nu en Product Quality Leader till spännande uppdrag hos vår kund i Göteborg! Uppdraget förväntas starta i augusti för att pågå till sista december. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Det ultimata målet för tjänsten som Product Quality Leader är att öka kundtillfredsställelsen genom att höja uppfattningen om produktkvaliteten och genom att upprätthålla tillfredsställande kommunikation inom produktutveckling och produktion. I rollen som Product Quality Leader kommer du driva utvecklingen av lösningar på kvalitetsproblem, främst i utvecklingsprojekt och interagera med underhåll. Du arbetar för att underlätta i kvalitetssystemet Protus för slutanvändarna samt minimera administration och väntetid i systemet.

I rollen som Product Quality Leader har du bland annat följande ansvarsområden:
  • Ansvarig för "Protus i projekt" och att stödja Protus-hantering
  • Hålla reda på obehandlade Protus-rapporter
  • Lägga till nya användare i Protus-systemet
  • Träna anställda i Protus-processen och hantera verktyget.
  • Skapa veckorapporter.
Vem är du?

Vi söker dig med en teknisk högskoleexamen, exempelvis civilingenjör. Du har god teknisk bedömningsförmåga som trivs att arbeta i projekt, både i team och individuellt, där du är initiativtagande och förbättringsfokuserad. Vidare tror vi att du besitter goda administrativa kunskaper och har utmärkt kommunikationsförmåga. Utmärkta kunskaper i engelska är ett krav för denna tjänst, både i tal och skrift. Övriga språkkunskaper är meriterande.

Övriga meriter
  • Kunskap om Protus-processen
  • Kunskap om kvalitetsverktyg
  • Kunskap om fordonsindustrin
  • Bakgrund inom kvalitet, erfarenhet av utveckling och/eller produktion
Tjänsten är belägen i Göteborg men tillfälliga resor kan förekomma.

Förmåner

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
25 juli
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Rekryteringen hanteras av
Poolia