Poolia · Publicerad 5 juli

Är du intresserad av att arbeta med rekrytering i ett härligt team hos en av våra kunder i Göteborg? Vi söker just nu två rekryteringsassistenter till ett spännande projekt hos ett globalt fordonsföretag. Uppdraget förväntas starta under augusti 2018 för att pågå till november 2018. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som rekryteringsassistent kommer du att arbeta med flera delar i rekryteringsprocessen. Det är alltifrån att gå igenom alla ansökningar och göra ett urval enligt vissa kriterier till att sedan göra sammantagen bedömning av ansökningshandlingar, videointervju och kort personlig intervju för att ta fram rätt kandidater för tjänsterna. Du kommer också vara kontaktperson ut till chefer och HR i organisationen. Vidare innebär tjänsten mycket kommunikation och även att ge återkoppling till kandidater samt annat administrativt arbete som hör projektet till. Ett engagerat deltagande i projektet kommer att vara ytterst meriterande för dig som är i början av karriären då projektet är omtalat i hela Sverige.

Vem är du?

Vi söker dig som:
  • Har HR-inriktad utbildning och/eller erfarenhet inom området
  • Gärna har någon form av erfarenhet av rekrytering
  • Har god administrativ förmåga och erfarenhet
  • Är van vid att ha mycket kontakt via telefon och mail med kandidater och kontaktpersoner
  • Är representativ och serviceminded.
För tjänsten är det viktigt att du är van vid ett högt tempo och kan klara deadlines för att gruppen skall kunna leverera i tid. Vi söker dig som är noggrann, engagerad och lyhörd. Det är också viktigt att du är en teamplayer och trivs med tätt samarbete.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
26 juli
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Rekryteringen hanteras av
Poolia