Poolia · Publicerad 4 nov 2019

Har du tidigare erfarenhet av inköp och vill utmanas i en dynamisk och utvecklande miljö? Då kan rollen som Taktisk inköpare passa dig! Till vår välkända kund i Finspång söker vi nu en Taktisk inköpare för ett kommande konsultuppdrag. Uppdraget förväntas så snart som möjligt för att pågå till början av maj 2020. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Taktisk inköpare kommer du att ansvara över en mängd egna leverantörer där du kommer att förhandla, beställa och koordinera inköp mot dessa. Du kommer att ansvara för att interna och externa servicekunder får sitt material i rätt tid, till rätt totalkostnad och till rätt kvalité. Du har genom ditt inköpsområde ett nära samarbete med de strategiska inköparna och logistikteamet. Du kommer även att påverka och driva Supply chain-förbättringar. Du kommer att vara länken och den naturliga kontaktytan mellan marknadsteamen, serviceverkstaden, projektledning, konstruktion och dina leverantörer.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
  • Aktivt medverka i arbetet med att effektivisera processer
  • Administrera beställningar, hantera ordererkännanden och leveransbevaka
  • Följa upp och rapportera leverantörens leveransförmåga
  • Stödja och samarbeta med taktiska och strategiska inköpare gällande leverantörsutveckling
  • Medverka i det strategiska inköpsarbetet och delta i tvärfunktionella inköpsteam
Vem är du?

För att bli framgångsrik i rollen som Taktisk inköpare är det meriterande om du har någon tidigare erfarenhet från inköpsarbete alternativt kommersiellt arbete. Du har relevant utbildning inom inköp eller logistik från universitet eller högskola. Utöver detta har du även goda språkkunskaper i engelska.

Som person är du driven och har ett resultatorienterat sätt att arbeta. Du har också ett starkt affärsmässigt tänk och förmågan att kunna se helheten. Du har även en god social kompetens och ett starkt kundfokus och är duktig på att samarbeta med andra kollegor och team.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
18 nov 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga