Poolia · Publicerad 31 okt 2019

Vill du utvecklas i en global och utmanande miljö? Är du serviceinriktad och duktig på att lösa problem? Då kan det vara dig vi söker till tjänsten som Leveranssamordnare! Just nu söker vi två personer till vår globala kund i Göteborg. Uppdraget förväntas starta i början av december för att pågå till slutet av december 2020. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Som Leveranssamordnare ansvarar du för att hantera transportbokningar från globala till lokala lager med fokus på leveransprecision. Du kommer att arbeta för att säkerställa noggrannhet och en snabb behandling av transportbokningar och effektiv avvikelsehantering. Syftet är att uppnå driftsäkerhet och se till att kundernas förväntningar uppfylls.

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden kommer bland annat innebära:
  • Planera och hantera leveranser av färdiga produkter
  • Vara en central kontaktpunkt för hantering transportrelaterade ärenden
  • Stödja marknadsteamet i utvärderingar
  • Utföra tulldeklaration och förbereda nödvändig dokumentation för respektive land (t.ex. ursprungscertifikat)
  • Representera leveranssamordnargruppen i flera forum och gränssnitt, inklusive slutkund- och transportleverantörsforum
Vem är du?

För att lyckas i rollen som Leveranssamordnare har du relevant akademisk utbildning och/eller flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och roller. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, skriftligt och muntligt. Du har god kännedom om IT- och kontorsverktyg.

Som person är du serviceinriktad, flexibel och har en god samarbetsförmåga. Du är proaktiv i ditt arbetssätt och kan prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Det är viktigt att du har ett starkt kundfokus och alltid strävar efter att leverera den bästa kundupplevelsen. Utöver detta tror vi att du är självständig och har ett öga för detaljer.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
14 nov 2019
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik

Inga fler liknande jobb tillgängliga