Prevent · Publicerad 22 mars 2021

Om rollen
Här får du möjligheten att vara med på Prevents tillväxtresa! Din roll är av stor betydelse för bolagets vidare framgång. Säljorganisationen växer och nu behöver vi dig som drivs av att jobba både strategiskt med KAM kunder, upphandlingar och förhandlingar, men även får energi av att bearbeta och träffa nya kunder. Du får en rådgivande roll där du kommer analysera kundens behov, vara lyhörd för deras utmaningar, ta fram konkreta lösningsförslag och för att få affären.

I huvudsak arbetar du för att utveckla Prevents affär, både på en operativ och strategisk nivå. Prevent levererar förebyggande tjänster inom brand, skydd och bevakning. Din produktportfölj består av brandutbildningar, säkerhetsvakter, HSE och väktare till företag där arbetsplatssäkerhet är en viktig fråga, ofta inom bygg och riskindustrin. Du äger hela säljprocessen från början till slut.

Kontoret ligger i Stenungssund men hemmaarbete och rollensinnehåll möjliggör att du kan bo i Göteborg med omnejd.

Om dig
Ditt engagemang präglas av relationsskapande och nyfikenheten för nya affärsmöjligheter, vilket gör att du aktivt arbetar med att träffa nya kunder och genom långsiktig bearbetning utveckla befintliga. Det är också viktigt att du är lyhörd och kommunikativ med förmåga att i både tal och skrift kunna förmedla ett budskap på ett kärnfullt sätt utifrån kundens behov. Du vill ha en självständig roll med mycket affärsmässighet, där du på ett tryggt och trovärdigt sätt visar att du förstår kundens behov och verksamhet.

Förutom några års erfarenhet av långsiktig försäljning mot företag ser vi det som meriterande om du har kunskaper kopplat till arbetsplatssäkerhet, det kan exempelvis vara inom KMA, HMS, HSE eller liknande. Men det viktiga är att du trivs bäst med att vara ute hos kund och vara den konsultativa rådgivaren.

I huvudsak är ditt arbetsfält Stenungssund och Göteborg med omnejd, körkort är ett måste.

Vi erbjuder
Du blir en del av ett tydligt värderingsstyrt bolag i tillväxt. Naturligtvis har du stor frihet att påverka din egen arbetsdag och lägger upp arbetet självständigt. Vill du vara med på Prevent fortsatta resa och utveckling - tveka inte att ansöka redan idag.

Du söker rollen via jerrie.se och har du frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsulter Cecilia Jarlsmark, cecilia.jarlsmark@jerrie.se 0723-05 33 43, eller Frida Dire, frida.dire@jerrie.se 0703-00 10 16. Sista ansökningsdagen är den 21 april.

Prevent kommer tillämpa bakgrundskontroll på slutkandidater.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Prevent är ett familjeägt företag med ca 200 anställda och 80 MSK i omsättning. Vi har varit verksamma i 30 år med vårt ursprung i kemiindustrin i Stenungsund. Prevent består av våra tre bolag, Prevent Bevakning AB, Prevent Safety Solutions AB och Prevent Safety Solutions AS. Prevent är företaget som månar om arbetsplatssäkerhet genom att arbeta förebyggande. Vi är rådgivande till våra kunder inom brand, skydd och bevakning. Vi har pålitliga, trovärdiga och engagerade medarbetare som bidrar med ett stort säkerhetstänk, alltid nära och tillgängliga för att förebygga olyckor, tillbud och incidenter.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga