Prime Care · Publicerad 18 okt

Prime Care söker fler arbetsterapeuter till vår bemanningspool för uppdrag i Göteborg samt övriga delar av Sverige. Du blir timanställd av Prime Care och sedan uthyrd till våra kunder runt om i landet.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter för arbetsterapeuter. Uppdrag kan variera såsom bland annat på äldreboende, sjukhus, vårdcentral, hemsjukvård och andra privata kliniker.

Vi bemannar arbetsterapeuter främst i Stockholmsområdet men uppdrag kommer i övriga delar av landet emellanåt, ofta på kortare varsel, därför söker vi fler duktiga medarbetare till vår bemanningspool.

Uppdragens längd och tjänstgöringsgrad varierar, varav vi enbart kan erbjuda timanställningar hos oss via Prime Care.

Vem är du?

Du har gärna några års erfarenhet från yrket som arbetsterapeut, har en bred kompetens och stor social förmåga. Du har lätt för att anpassa dig till nya arbetsplatser och dess rutiner. Du är bekväm och självgående i din roll. Du har möjlighet att hoppa in på uppdrag vid kortare varsel och är flexibel gällande geografisk placering och den fysiska arbetsplatsen.

Du har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus. Vi förväntar oss att du tillsammans med dina kollegor bidrar med din kompetens och ett gott bemötande för att ge patienterna bästa möjliga vård.

Som anställd på Prime Care får du ta del av våra förmåner:
  • Trygg anställning genom kollektivavtal
  • Många varierade uppdrag
  • Friskvårdsbidrag
  • Utbildning, samt andra roliga aktiviteter
  • Du får välja mellan vecko- eller månadslön
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Prime Care är en del av Prime Bemanning och Rekrytering och erbjuder vårdsektorn välutbildade, kompetenta och engagerade medarbetare. Prime Care arbetar både med konsultuppdrag och med direktrekryteringar. Som konsult arbetar du på kortare eller längre uppdrag, deltid eller heltid.Besök gärna vår hemsida, www.prime.se

Sökord: arbetsterapeut rehabilitering vårdcentral hemsjukvård äldreboende bemanning vakanser omsorg vård
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 okt
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Rekryteringen hanteras av
Prime Professional AB