PwC · Publicerad 17 sept

I rollen som Sales & Business Developer kommer du tillsammans med säljorganisationen utveckla försäljningsarbetet i ett företaget som rankas som en av Sveriges mest attraktivaste arbetsgivare. Det innebär kartläggning och bearbetning av mindre och medelstora bolag, med fokus på nya kunder och merförsäljning. Du genomför försäljningsinteraktionerna med tydliga mål och behovsanalyser, samt hjälper kunden att definiera lösningar utifrån företagets tjänsteportfölj. Tjänsterna består bland annat av revision, redovisning, skatte- och affärsrådgivning. Du är delaktig i säljprocessens hela genomförande till och med avslut. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig med 2-3 års erfarenhet av komplex försäljning, meriterande inom tjänstesektorn. Framför allt är du van att aktivt arbeta med nykundsbearbetning och att driva försäljning framåt.

Du har affärsmannaskap och talang för försäljning. Rollen kräver att du arbetar organiserat, har ett eget driv och initiativförmåga. Du är öppen för att tänka kreativt för att nå uppsatta mål. Att känna sig bekväm i att hantera kontakter med personer i företagsledande befattning är grundläggande förutsättning i ditt arbete. Vi tror att du kan etablera förtroendefulla kontakter, är utåtriktad och har en god kommunikativ förmåga.

Låter det som att PwC är din nästa arbetsgivare och rollen din nya och nästa utmaning? Välkommen att söka tjänsten med CV och personligt brev via www.jerrie.se. Vid frågor är du välkommen att kontakta Helena Bruman tel. 0735-405262.
+ Läs mer om jobbet