QLogic · Publicerad 17 juni 2021

QLogic brinner för att skapa smarta IT-lösningar och omtänksam IT-support som bidrar till en alltmer effektiv verksamhet. Med en ärlighet och kompetens involverat i varje projekt bidrar detta till långsiktiga samarbeten! Vill du vara en del av ett bolag som värnar om god sammanhållning där det råder hög grad av flexibilitet?
Välkommen in med din ansökan!

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för QLogic:s räkning en frontendutvecklare. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos QLogic. Som frontendutvecklare hos QLogic kommer du att ingå i ett team om 7 personer. Teamet arbetar nära tillsammans och hjälps åt vid behov. För att värna om lagsammanhållningen anordnar bolaget sponsrade AW:s och gemensam frukost varje dag. Hos QLogic blir du en del av helheten.

QLogics kontor är beläget i centrala Göteborg i nyrenoverade fräscha lokaler. Det är en varm företagskultur där man som individ får vara med och påverka och bidra till förändring.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och QLogic:s önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med interna projekt där du bidrar med innovativa lösningar i utvecklandet av deras egen produkt. Du kommer även att arbeta externa kundprojekt. Med dina goda erfarenheter inom frontend är du med i hela utvecklingsprocessen. Allt ifrån behovsanalys till driften i produktionsmiljö. Du kommer bidra till att finna lösningar från både ett utvecklar- och ett kundperspektiv.

Projektet du kommer att ingå i är precis som QLogic, i tillväxtresa och det är därför viktigt att du som individ vill vara med och bidra med nya och kreativa frontend-lösningar med fokus riktat mot användarupplevelsen.

Vi söker dig som
  • Har 3-5 års erfarenhet av frontendutveckling, meriterande är +5 års erfarenhet
  • Har goda kunskaper inom JavaScript, gärna erfarenheter av Angular, jquery och React
  • Har goda kunskaper inom CSS och HTML
  • Behärskar engelska både i tal och skrift
Meriterande för tjänsten är även kunskaper inom C# .Net, SQL, Jira, Confluence, Bitbucket, Bamboo eller liknande verktyg.

Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos QLogic. Du är därför ansvarstagande, självständig och driven. Du har dessutom ett gediget intresse för att skapa kod!

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid, Flexibla arbetstider
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Albin Andersson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se

Information om kundföretaget

QLogic är ett modernt och framgångsrikt IT företag som alltid ligger i framkant gällande digitalisering och moderna systemlösningar.

QLogic startades 2001 och är ett IT företag som bryr sig. De har målsättning är att kontinuerligt erbjuda en kreativ och positiv arbetsmiljö där du kan växa i din roll och utvecklas som person. Omtanke, Modernitet, Kreativitet och Professionalism är deras värdeord som representerar vilka QLogic är och hur de arbetar med varandra och utåt mot deras kunder och partners.

De utvecklar QBIS som är ett av Sveriges mest erkända tid- och projektrapporteringssystem med över 24 000 dagliga inloggningar. QBIS erbjuds som en molnbaserad tjänst utan installationsbehov.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
23 aug 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga