RGS Nordic AB · Publicerad 6 dec 2019

RGS Nordic är ett innovativt miljöföretag med en intressant och positiv utveckling. Vi har lång erfarenhet av att sanera förorenade områden samt hantera avfall på ett kostnadseffektivt och framförallt miljövänligt sätt. Vi är på flera områden ett marknadsledande företag som ser våra medarbetare som den viktigaste resursen för att framgångsrikt lösa de utmaningar vi ställs inför. Till vår verksamhet som sträcker sig över hela landet utökar vår största anläggning i Göteborg med en helt ny tjänst och söker nu efter en kundcenteransvarig.

Arbetsuppgifter
Som ansvarig på RGS kundcenter har du huvudansvar för att leda, planera, utveckla och coacha dina medarbetare med fokus på att teamet samspelar i rätt riktning. Kundcentret består av en grupp med 5 duktiga administratörer som är ansiktet utåt och är ofta den första kontakten med chaufförer. Kundcentret ansvarar för att väga in- respektive ut alla bilar, skapa ordar, beställa transporter, fakturerar samt följa de rutiner som tillhör kundcentrets uppgifter att starta upp eller avsluta.

Kundcentret är öppet vardagar mellan kl. 06:00 och 16:00. Du kommer att genomföra både lön- och medarbetarsamtal, likaså leda gruppmöten, skapa rutiner, hantera våra samtliga system och givetvis med tiden kunna svara på samtliga frågor som hör till företagets moderna våg- samt affärssystem.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av personalansvar och har utbildning inom relevant område. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är utåtriktad, har en hög servicenivå och sätter kunden i främsta ledet. Din drivkraft är att skapa resultat tillsammans med andra.

För att trivas på RGS Nordic behöver du älska högt tempo och vara prestigelös eftersom vi arbetar tätt tillsammans och hjälps åt där det behövs som mest. Din roll kräver att du är lösningsorienterad, strukturerad och har en organisatorisk förmåga. Vi tror att nyckeln till framgång att få motiverade medarbetare är att du ser helheten och gruppens bästa. Av dina kollegor beskrivs du som en lyhörd, tydlig, ödmjuk och engagerad lagspelare.

Villkor
Du har en relevant akademisk utbildning. God datorvana och gärna erfarenhet av affärssystem. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. B-körkort är ett krav. Minst fem års erfarenhet från befattningar att leda och ansvara för personal.

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i en verksamhet som präglas av öppenhet, ständig utveckling och stort engagemang samt hög servicenivå. Vi erbjuder omväxlande och intressanta arbetsuppgifter med stor påverkan där du rapporterar till avdelningschef i väst.

Du blir en del av en miljö med entreprenörsanda där det alltid finns utrymme för goda idéer. Samtidigt får du bra och kompetenta medarbetare i ett välfungerande företag som kännetecknas av passion för miljö och hållbarhet, där humor och interaktion med andra är en viktig del av vardagen. Vi erbjuder dig friskvårdsbidrag och du är försäkrad genom kollektivavtal. Du kommer att rapportera till avdelningschefen i väst.

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning är du välkommen med din ansökan. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta avdelningschef väst, Håkan Erlandsson 070 655 90 22 alt. herl@rgsnordic.com

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna din ansökan idag.

Sista ansökningsdag 2020-01-12

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning:Heltid
Tillträde: Snarast möjligt
Löneform: Månadslön
Antal lediga befattningar: 1
Sysselsättningsgrad: 100 %
Ort:Göteborg
Kontakt: Håkan Erlandsson: 070 655 90 22
Sista ansökningsdag: 2020-01-12
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
RGS Nordic är ett nordiskt miljöföretag och är marknadsledande inom behandling av förorenad mark- och vatten samt återvinning av industriavfall med verksamhet i Danmark, Sverige, Norge och Finland.

Vi har lång erfarenhet av att hantera föroreningar och avfall på ett kostnadseffektivt och miljövänligt sätt. Vi driver strategiskt belägna anläggningar som erbjuder anpassad och högkvalitativ behandling av massor, från Vilhelmina i norr till Malmö i söder. Anläggningarna tar emot och behandlar förorenad jord och avfall, vilket omfattar all verksamhet från återvinning till deponering, samt olika logistiklösningar. Vi erbjuder också moderna och högeffektiva åtgärder på plats, allt för att i gott samarbete finna optimala lösningar på våra kunders saneringsbehov, varhelst de uppstår. Vi är marknadsledande i Sverige inom In-Situ på ett flertal teknikområden. Dessutom tar vi hand om all provtagning, dokumentation och kontroll, allt för att uppnå bästa möjliga resultat för våra kunder och skapa bättre förutsättningar för utveckling och tillväxt.

Vårt helhetserbjudande, vår höga återvinningsgrad, fortlöpande kompetensutveckling av engagerade medarbetare och vårt utvecklingsarbete i framkant är alltihop delar i ett unikt, marknadsledande erbjudande.


+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga