Ragn-Sells AB · Publicerad 21 juni

Ragn-Sells AB rekryterar nu en erfaren och kunnig kemist till sin avdelning för Recycling som vill arbeta ute på fältet över ett större geografiskt område med utgångspunkt i Malmö. Du kan även vara bosatt i Göteborgsområdet alternativt Blekinge och utgå ifrån Ragn-Sells anläggningar i Partille respektive Kallinge. Hantering av Farligt avfall är en spännande verksamhet under ständig utveckling där Ragn-Sells har mycket kunskap och erfarenhet. Vi söker nu dig som är en utåtriktad person som brinner för kemi och miljö och som trivs med ett flexibelt arbete med många kundkontakter. Är Du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval och intervjuer kommer att ske löpande!

Om rollen

Genom din specialistkunskap om farligt avfall utgör du som kemist hos oss ett stöd mot både produktion, administration och vår säljorganisation. I rollen som om kemist arbetar du med klassificering, sortering samt emballering av farligt avfall och farligt gods. Du kommer att arbeta på våra anläggningar samt ute hos våra kunder. Du upprättar dokumentation enligt gällande lagkrav och ser till att god ordning upprätthålls inom vår FA-hantering. Vid behov kommer du utföra provtagningar och tolka analysresultat. En annan del i arbetet är att informera, utbilda och inventera risker, såväl internt som mot kund.

Din profil

Vi söker dig som har lägst motsvarande en gymnasial kemiutbildning som du förvaltat och utvecklat genom erfarenhet och gärna högskolepoäng eller examen i kemi. Vidare har du en god kemisk allmänkunskap och gärna erfarenhet inom avfallsbranschen. ADR-kunskap och kunskap om avfallsförordningen och miljöbalken är meriterande.

Som person är du noggrann, ansvarstagande och driven. Du har förmåga att arbeta strukturerat och systematiskt samt har en bra problemlösningsförmåga. Vidare har du god förmåga att arbeta självständigt såväl som i grupp. Självklart har du ett stort intresse för miljöfrågor.

Tjänsten kräver att du innehar B-körkort.

Om Ragn-Sells AB

Ragn-Sells är Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Vi är fler än 1700 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessutom i Danmark, Norge, Estland och Polen. Totalt är vi 2500 personer i hela koncernen. Koncernen omsätter över 4,5 miljarder SEK per år och våra medarbetare har fler än 1600 fordon till sin hjälp.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
12 aug
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Rekryteringen hanteras av
Poolia