Rubino Rekrytering Aktiebolag · Publicerad 21 okt

Account Manager / Säljare / Försäljare / VVS / Säker vatten / Badrum / Installatör / FMCG / Horeca / Servicehandeln / Beslag / Bygg /

Grohe ökar sina marknadsandelar i västra Sverige och förstärker nu sin säljorganisation med en driven:

JUNIORSÄLJARE till region Väst

Arbetsuppgifter
Din huvuduppgift är att bearbeta och utveckla långsiktiga relationer med kunderna inom ditt distrikt. Du får en Mercedes Vito profilerad och utrustad där du har de viktigaste produkterna med dig för att snabbt kunna demonstrera och visa kunderna de fördelar Grohes produkter ger. Kunderna är i första hand VVS Installatörer och VVS grossister samt några av våra större Retailkunder inom distriktet. Du rapporterar, samarbetar och koordinerar arbetet tillsammans med din kollega på distriktet.

Vi söker
dig som är i början av din karriär och har försäljning i blodet, branscherfarenhet är inte nödvändig, du bör dock ha en god förståelse och känsla för vad som driver försäljning hos dina kunder. Du har arbetat med försäljning med goda resultat och där säljarbetet präglats av det direkta kundmötet.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från DVH, FMCG alt Horeca. Det viktigaste är dock att du vill jobba mot tydliga mål och överträffa förväntningarna ute hos kunderna. Målsättningarna är tuffa och du måste vara beredd på att jobba hårt och fokuserat. Rätt person kommer att bli belönad och förmånen att få jobba i ett team där alla är tävlingsinriktade och drar åt samma håll och där försäljningen ökar.

Du bör
som sagt vara driven, engagerad, modig och jobba fokuserat. Du skall vara en duktig säljare som levererar resultat. Vi vill se att du har en långsiktighet och vara genomtänkt i din försäljningsprofil. Du skall vara överens med att affärerna gör hos kunden. Inget annat. B körkort, gymnasiekompetens, svenska och engelska i tal och skrift samt en god datavana är ett krav.

Du får
arbeta med ett av marknadens mest attraktiva sortiment. Produkterna är godkända enligt Branschregler Säker vatteninstallation, det ger Grohes produkter en självklar fördel. Fast lön med bonus, samt de viktigaste verktyg du behöver för att leverera. Du utgår från kontor hemma.

Ansökan
Ansöker gör du via vår rekryteringspartner Rubino Rekrytering på www.rubino.se under rubriken ”Lediga Jobb” snarast då vi går igenom ansökningarna löpande. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Harry Rubino på 0733-763930.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
28 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Rekryteringen hanteras av
Rubino Rekrytering AB

Inga fler liknande jobb tillgängliga