Säljansvarig till Easyfairs Scandinavia · Publicerad 13 juni

Easyfairs söker nu säljare till den nystartade och spännande Advanced Engineering/ Automotive mässan. Vill du vara med på den spännande framgångsresan med oanade möjligheter? Ansök redan idag!

Arbetsbeskrivning

Som säljare på Easyfairs ansvarar du för att bearbeta utställarprospekts för att sälja in monterplatser, kringtjänster och sponsring till din mässa. Du ansvarar för hela införsäljningsprocessen samt att leverera mot budget. I arbetet ingår att upprätta säljplaner, ansvarar för din databas och att hålla koll på konkurrerande mässor och events. Du och ditt team är på plats under de dagar mässan arrangeras. För att lyckas i rollen behöver du ha en nära relation till dina utställare. Du rapporterat direkt till kluster -chefen.

Vem är du?

Vi söker dig som är utåtriktad, affärsdriven, engagerad och bra på att bygga relationer. För att lyckas i denna roll behövs erfarenhet av försäljning. Som person bidrar du med positiv energi, är prestigelös och gillar högt tempo. I rollen behöver man kunna tala och skriva flytande på svenska och engelska.

Meriterande är kontaktnät inom Automotive i Göteborg samt relevant eftergymnasial utbildning.

Vad Easyfairs erbjuder...

Vi är ett expansivt, entreprenörsdrivet bolag med engagerade och nytänkande medarbetare. Du erbjuds att vara med och skapa, forma och utveckla mässor. Hos oss har du möjlighet att påverka din egen lön, vår lönemodell innebär en fast grundlön samt ett mycket generöst provisionssystem och även bonus. Vi erbjuder en gedigen introduktionsplan där du snabbt kommer in i arbete. Tjänsten är på heltid och med placering på vårt kontor i Högsbo Industriområde. Vi kommer att flytta in i helt nya lokaler under början av 2019 då vår nya mässanläggning Åby Arena står klar i Mölndal där vi även kommer att arrangera mässor.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
13 aug
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Rekryteringen hanteras av
Poolia