SAAB AB · Publicerad 4 juni 2020

OM TJÄNSTEN:
I teamet som du kommer arbeta i jobbar man med embeddedprogrammering. Kunden programmerar FGPA:er med inbyggda processorer i huvudsak används både VHDL samt C och C++. Det händer mycket i detta teamet och framöver kommer stort fokus ligga på kontrollogik samt olika kalibreringsfunktioner. Vidare arbetar grupper med höghastighetslänkar, både elektriska och optiska, signalbehandling, integration och test i lab samt en hel del felsökning både i nya och gamla funktioner.

Test har blivit en allt viktigare del i arbetet då teamet behöver stärkas upp. Det kommer vara extra meriterande att man vill arbeta med testfunktioner och även vill testa andras funktioner. De använder sig exempelvis av Matlab, Python och SAFT för att skriva testfall.

VI SÖKER DIG SOM:
Du har en teknisk högskoleutbildning. Vi ser gärna att du har erfarenheter inom något/några av följande områden:
  • Förståelse för hur FPGA fungerar
  • Viss kunskap om VHDL
  • Kunskap inom C/ C++
  • Erfarenhet inom Matlab och Python
  • Arbetat agilt
Som person ser vi att du är öppensinnad och gillar att arbeta i en komplex miljö. Att hantera nya frågeställningar och miljöer ser du som en naturlig del av jobbet och du väljer enkla och effektiva lösningar. Du är öppen för att prova olika teknikområden och vill utvecklas både personligt och professionellt.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd av Friday men arbeta ute hos vår kund.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Efter sommaren
  • Placering: Göteborg
  • Kontaktuppgifter: Dino Segetalo
  • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
28 juli 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Elektronik

Inga fler liknande jobb tillgängliga