SAAB AB · Publicerad 11 feb 2020

OM TJÄNSTEN:
Som Software Engineer blir du en del av ett agilt, tvärfunktionellt team bestående av sju personer med olika expertkompetenser inom mjukvaruutveckling, testning och systemarkitektur. Din övergripande arbetsuppgift blir att designa, implementera och testa programvara i deras radarsystem. I spetsen av alla team finns en Scrum Master som har som uppgift att måna om teamet och deras utveckling. Arbetet sker i treveckors-sprintar där respektive team ansvarar för att ta fram eller vidareutveckla en produkt från krav till färdig lösning. För att inspireras och hålla sig uppdaterade inom projekten så avslutas varje sprint med demofredag där alla team visar upp vad de jobbar med. Eftersom att utvecklingslooparna är korta så autotestar man programvaran och använder sig exempelvis av Daily Build och Continous Integration. Teknikmässigt kan en del av din arbetsuppgift vara att jobba med avancerad signalbehandling och realisera målföljningsalgoritmer. Du kommer att tillhöra affärsområdet som erbjuder effektiva lösningar för övervakning, beslutsstöd och system för att upptäcka och skydda mot olika typer av hot.

VI SÖKER DIG SOM:
Du har relevant högskoleutbildning inom teknik/systemutveckling med goda kunskaper inom Java. Vi ser gärna att du har ett par års relevant erfarenhet. Vidare så letar vi efter dig som har kompetens i ett eller flera av följande områden:
  • Objektorientering
  • Java/C#
  • Matlab
  • Embedded systems
Personliga egenskaper som vi värdesätter är förmåga att agera självständigt, med stort engagemang och eget driv och med ett intresse för kunden och användarnas behov och önskemål. Du är duktig på att kunna se samband och beroenden och är en analytisk problemlösare som delar med dig av idéer och erfarenheter. Du har lätt för att samarbeta och inser vikten av lyhördhet, generositet och humor för att skapa goda relationer och en bra stämning.

Om kundföretaget:
Vår kund är ett försvars- och säkerhetsföretag som är världsledande inom många områden. Företaget är också ett möjligheternas företag där vi ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 6-12 månader blir direktanställd hos kunden. Denna tjänst kräver att du godkänns I en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Startdatum:
Omgående

Övrig info:
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Göteborg, 10 minuter från korsvägen
  • Kontaktuppgifter: Rebecka Forsman, recruiter
  • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?

Sökord: Objektorienterad programmering, Matlab, Java, C#
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
11 apr 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga