SEB · Publicerad 29 maj

Brinner du för service och att skapa relationer? Vill du som vi, finnas för våra kunder under livets alla skeenden och hjälpa dem med både planerade och oförutsedda händelser? Vi söker nu privatrådgivare till våra kontor i Göteborg.

Om tjänsten

Du kommer framförallt att arbeta med våra befintliga kunder men även med prospektering. Som privatrådgivare hos oss arbetar du med kundens hela ekonomi och du kommer att få arbeta i en stimulerande miljö där initiativ, drivkraft och laganda premieras. Du är en viktig del i vårt team, där alla kollegor stöttar varandra och samarbetar för att skapa framgång och goda kundupplevelser. Våra kunder vår viktigaste tillgång och vi finns till för dem under alla livets skeenden.

Vem är du?

För att lyckas i din roll hos oss är du intresserad av att skapa långsiktiga och givande relationer med våra kunder. Drivkraft, gott affärsmannaskap och god samarbetsförmåga är viktiga egenskaper. Du är noggrann och ser rådgivningsdokumentation som ett viktigt verktyg i ditt arbete. Vi ser att du har minst ett års erfarenhet av att arbeta som privatrådgivare inom bank och har goda kreditkunskaper. Du har Swedsec-licens och erfarenhet av att arbeta med investeringsrådgivning och försäkringsförmedling. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning. Våra kunder vår viktigaste tillgång och vi finns till för dem under alla livets skeden, för mer information och inspiration: www.seb.se/livet

Just nu genomgår vi en stor digital förändringsresa inom SEB-koncernen och därför är det en fördel om du uppskattar nya omställningar och utmaningar.

Läs mer om hur det är att arbeta på SEB www.sebgroup.com/career

Välkommen med din ansökan

Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 5 augusti 2018. Vänligen sök direkt hos SEB via länken. Vi inte tar emot ansökningar via e-post. Har du frågor är du varmt välkommen att höra av dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi vet att framgångsrika företag byggs av ambitiösa människor. Människors drivkrafter, ambitioner och sammanhanget de hamnar i avgör vad de kan åstadkomma. Poolia hjälper varje år tusentals människor att göra karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag, både till privata företag och verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi lägger dagligen upp både nya jobb och tips till dig som arbetssökande - gå in på poolia.se och sök jobb inom Administration, Ekonomi, HR och Lön, Sälj och Marknad, Life Science, IT, Engineering, Offentlig marknad och Executive Search.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
5 aug
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga