SJR AB Göteborg · Publicerad 21 sept

Vad innebär rollen och vem söker vi?
Vår kund har ett tillfälligt behov av en erfaren Controller med mycket god kunskap i Excel och system som är tillgänglig för ett kort uppdrag på cirka två månader. Vår kund har ersatt sitt budgetverktyg med ett nytt och detta behöver implementeras fullt ut. Rollen innebär i stort att ge struktur och att skapa rapporter inklusive avstämningar, differenser, dokumentation och att skapa utbildningsmaterial. Du kommer att kommunicera med både ekonomichef på plats och med andra avdelningar inom organisationen.

Vi söker dig med framför allt mycket goda kunskaper i och erfarenhet av Excel samt god vana av system och förmåga att se hur system hänger samman. Du är utbildad ekonom och har flerårig erfarenhet som Controller. Som person är du självgående med god kommunikatv förmåga och är van att arbeta i ett högt tempo.

Arbetsplatsen är belägen i Mölnlycke företagspark. Du kommer att arbeta som SJR-konsult under den här perioden.

Din ansökan
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Karin Fors på 031-333 54 75. Urval och intervjuer sker löpande.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.


Som konsult har du nära kontakt med din personliga konsultchef och SJR anordnar regelbundet konsultträffar där du möter dina arbetskollegor som arbetar på andra uppdrag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag med inriktning mot Ekonomi och Bank & Finans. Sedan 1993 har SJR byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på Nasdaq OMX First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga