SJR AB Göteborg · Publicerad Idag 00:00

SJR söker en Controllerinriktad Redovisningschef för ett uppdrag hos en av våra kunder med start omgående. Uppdraget är på 6 månader och kommer därefter övergå till en anställning hos kund. Företaget sitter i centrala Göteborg och verkar inom fastighetsbranschen.

Du kommer att arbeta i ett team om 10 medarbetare med god företagskultur.

Vad innebär rollen?
Som redovisningschef kommer du ha ett verksamhetsansvar för den ekonomiska förvaltningens arbete. I din roll kommer du att jobba mot ca 15 bolag, kontera fakturor, löpande redovisning, kvartalsrapportering och koncernrapportering, samt kontoavstämningar.

Du har personalansvar för 5 personer och stöttar vid behov deras kunder och jobbar med merförsäljning. Du ansvarar för ekonomiförvaltningen och kommer vara med och upphandla nya uppdrag. Är du tidigare bekant med Real fastighetssystem, Fortnox och Due Diligence är detta meriterande.

Vem söker vi?
Vi tror att du har en civilekonomutbildning eller motsvarande och har arbetat flertalet år med redovisning och controlling. Vidare har du goda systemkunskaper, är en van användare av Excel och har goda kunskaper i engelska. Viktigt är att du har med dig koncernredovisning och IFRS. Tidigare erfarenhet från fastighetsbranschen är meriterande men inget krav.

Vi tror att du är självständig, social och duktig på detaljfrågor. Vidare är du hjälpsam, pedagogisk och har lätt för att ta till dig nya uppgifter.

Ytterligare information om uppdraget
Behovet hos vår kund är omgående och tjänsten är på heltid. Uppdraget kommer efter några månader övergå till anställning hos kund.

Din ansökan
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Hanna Niklasson på telefonnummer 031-333 54 73. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.


Som konsult har du nära kontakt med din personliga konsultchef och SJR anordnar regelbundet konsultträffar där du möter dina arbetskollegor som arbetar på andra uppdrag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag med inriktning mot Ekonomi och Bank & Finans. Sedan 1993 har SJR byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på Nasdaq OMX First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga