SJR AB Göteborg · Publicerad 21 apr

Vad innebär rollen och vem söker vi?
Som del av ett team inom leverantörsområdet arbetar du som ekonomiassistent inom en stor internationell koncern. Arbetet innebär att hantera stora flöden av fakturor; att registrera, skicka ut för attest och definitivboka. Till viss del kommer du även att fokusera på påminnelser från leverantörer.

Vår kund har behov av en person som kan starta omgående och uppdraget pågår ca 6 månader framöver. Du arbetar på heltid och fungerar som vår SJR-konsult under perioden.

Vi söker dig som har erfarenhet av leverantörsreskontra och därmed har förståelse för processen. Det är viktigt att du är en lagspelare, att du trivs med rutinuppgifter och att du är noggrann i det du gör samtidigt som du kan hantera stora mängder och planera ditt arbete utifrån att du har en delad roll. För att trivas bör du även vara strukturerad och trivas i en roll med tydliga ramar.

Din ansökan
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Liina Fagerberg via 031-750 33 91. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka oss din ansökan.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Som konsult har du nära kontakt med din personliga konsultchef och SJR anordnar regelbundet konsultträffar där du möter dina arbetskollegor som arbetar på andra uppdrag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag med inriktning mot Ekonomi och Bank & Finans. Sedan 1993 har SJR byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på Nasdaq OMX First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
5 maj
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent