SJR AB Göteborg · Publicerad Idag 00:00

SJR söker för kunds räkning en löneadministratör med start omgående. Uppdraget är på heltid och pågår under 6 månader. Arbetsplatsen är belägen på Lindholmen i Göteborg.

Vad innebär rollen?
I rollen arbetar du med hela löneprocessen och kommer även stödja chefer och medarbetare i lönefrågor. I din roll kommer du även vara behjälplig med att informera om rutiner och processer för löneadministration, samt driva förbättring och effektivisering av processerna. Du kommer att ingå i ett team om 5 personer.

Har du tidigare erfarenhet av Hogia, är detta mycket meriterande.

Vem söker vi?
Vi söker dig med tidigare erfarenhet av löneadministration och gärna någon relevant utbildning. Som person är du lugn och metodisk, lösningsorienterad och en teamspelare. Vidare är du hjälpsam och drivande i ditt arbete.

Din ansökan
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Amanda Karlsson via 031-333 54 88. Urval och intervjuer sker löpande.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.


Som konsult har du nära kontakt med din personliga konsultchef och SJR anordnar regelbundet konsultträffar där du möter dina arbetskollegor som arbetar på andra uppdrag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag med inriktning mot Ekonomi och Bank & Finans. Sedan 1993 har SJR byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på Nasdaq OMX First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner
Rekryteringen hanteras av
SJR

Inga fler liknande jobb tillgängliga