SJR AB Göteborg · Publicerad Igår 00:00

Vad innebär rollen?
Vår kund som är ett växande företag verksamt inom utbildningsområdet har behov av en redovisningsansvarig - på interimsbasis eller som långsiktig resurs. Med hjälp av två ekonomiassistenter som till stor del arbetar med det löpande har du framför allt helhetsansvaret för redovisningen inklusive skatt, moms, bokslut, analyser, budget och prognos. På sikt är rollen mer affärsinriktad. I rollen ingår även att leda och stötta ditt team i det dagliga arbetet. Du kommer att vara del av en organisation som växer och där struktur och processer ska utvecklas och detta inkluderar även rutiner inom ekonomiområdet - vilket du kommer att vara en nyckelperson i. Du arbetar i Visma som nyligen implementerats och som ska fortsätta integreras i organisationen. Du arbetar i och med det i tät dialog med systemansvarig samt med övriga organisationen.

Behovet hos vår kund är långsiktigt. Främst har företaget behov av en person som kan starta omgående för att delta i kvartalsbokslutet och därefter fortsätta driva arbetet. Tjänsten innebär att du arbetar som SJR-konsult och om du har rätt profil även för den långsiktiga rollen och är öppen för anställning finns god möjlighet till det.

Arbetsplatsen är belägen på Lindholmen och arbetet sker på heltid.

Vem söker vi?
Vi söker dig med framför allt god erfarenhet av redovisning inklusive bokslut, budget och prognos. Meriterande är erfarenhet av Visma. Mycket meriterande är erfarenhet av verksamhet i vilken du varit del i att utforma och utveckla strukturer och processer.

På ett mer personligt plan är av vikt att du trivs i en miljö med förändringar samt att du har förmåga att inta en ledande roll för två personer. Du är en person som kan kommunicera med olika typer av människor, har ett helhetsperspektiv du gärna delar med dig av och du är en utåtriktad person med ett eget driv. Vi söker på sikt en person som kan bidra med sin liknande erfarenhet och utifrån detta vara med och utveckla verksamheten.

Din ansökan
Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Karin Fors på 031-333 54 75. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka oss din ansökan.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.


Som konsult har du nära kontakt med din personliga konsultchef och SJR anordnar regelbundet konsultträffar där du möter dina arbetskollegor som arbetar på andra uppdrag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag med inriktning mot Ekonomi och Bank & Finans. Sedan 1993 har SJR byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på Nasdaq OMX First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
+ Läs mer om företaget