SJR AB Göteborg · Publicerad Idag 00:00

SJR söker nu för kunds räkning en redovisningsekonom på 50% till uppdrag med start omgående. Uppdraget är att täcka upp under en rekryteringsprocess och beräknas avslutas i mitten av januari 2017. Vår kund är ett välkänt bolag med topprenoverade lokaler centralt i Göteborg.

Vad innebär rollen och vem söker vi?
Du kommer att ingå i ett team om fyra personer på ekonomiavdelningen och stötta upp kring löpande redovisning, fakturering, prognosarbete samt rapportering och avstämning. Du kommer även att vara behjälplig vid bokslut. Vår kund arbetar i ett branschspecifikt system och det är önskvärt att du har goda kunskaper i Excel.

Vi tror att du har relevant utbildning och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och finns tillgänglig omgående. Som person är du självgående och trygg i redovisning och van att arbeta självständigt. Du är van att ha externa kontakter och trivs i att arbeta i team. Vidare är du prestigelös och noggrann i ditt arbete.

Välkommen med din ansökan!
Urval och intervjuer sker löpande så skicka oss din ansökan snarast Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att ringa Caroline Karlsson på 031-333 54 71.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Som konsult har du nära kontakt med din personliga konsultchef och SJR anordnar regelbundet konsultträffar där du möter dina arbetskollegor som arbetar på andra uppdrag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag med inriktning mot Ekonomi och Bank & Finans. Sedan 1993 har SJR byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på Nasdaq OMX First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
+ Läs mer om företaget