SJR AB Göteborg · Publicerad Idag 00:00

Vi på SJR arbetar ständigt med uppdrag där vi söker ekonomiassistenter som finns tillgängliga för omgående start.

Ditt arbetsområde och din roll
Arbetsuppgifterna är varierande beroende på uppdrag. Som ekonomiassistent krävs vanligen ett par eller några års erfarenhet av leverantörs- och/eller kundreskontra, löpande bokföring och avstämningar. En stor del av våra uppdrag fortsätter i anställning hos kundföretaget, men vi har även konsultuppdrag som passar dig som gärna utvecklas i olika miljöer och branscher.

För att passa väl i rollen som SJR-konsult och ute hos våra kunder är anpassningsbarhet av stor vikt. Du bör ha god förmåga att sätta dig in i nya roller och organisationer och samverka väl med olika typer av människor. I övrigt är ditt sinne för struktur och kommunikation av stort värde. Rollerna kan innebära både enskilt ansvar och kräva erfarenhet från en bred och självständig roll som ekonomiassistent, samtidigt som rollen kan vara av mer stöttande karaktär.

Välkommen med din ansökan till oss!
Har du frågor eller funderingar kring uppdrag som ekonomiassistent hos oss är du varmt välkommen att kontakta Amanda Karlsson på 031-333 54 88.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Som konsult har du nära kontakt med din personliga konsultchef och SJR anordnar regelbundet konsultträffar där du möter dina arbetskollegor som arbetar på andra uppdrag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag med inriktning mot Ekonomi och Bank & Finans. Sedan 1993 har SJR byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på Nasdaq OMX First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
+ Läs mer om företaget