SJR · Publicerad 29 apr 2021

Estrella är ett av Sveriges mest kända varumärken. Estrella etablerades redan 1957 och var då först i Sverige med att producera och sälja snacks. Idag omsätter Estrella AB drygt 1 miljard kronor och har mer än 200 anställda. Fabriken och huvudkontoret ligger i Angered utanför Göteborg och Agrocentret ligger i Kistinge utanför Halmstad. Vi tillverkar och säljer en mängd olika salta snacks så som chips, ostbågar, ringar, skruvar, nötter, popcorn, salta pinnar och dipmix. Vår strävan är att alltid tillverka de godaste snacksen, självklart med miljö och hälsa i fokus. Varje dag ställer vi oss frågan; Finns det något godare? Idag ägs Estrella av Intersnack Group, ett av Europas största snacksföretag. Intersnack Group är ett familjeägt företag som endast arbetar med snacks och satsar på att bygga starka lokala varumärken.

Vi söker nu en junior HR Partner till vårt huvudkontor - en bred roll med många kontaktytor!

Arbetsbeskrivning

Som HR Partner kommer du att delta i det operativa arbetet på vår HR-avdelning och arbeta nära vår HR Manager och andra HR Partner. Beroende på din bakgrund och ditt intresse finns det goda möjligheter att själv vara med och utforma rollen. Förekommande arbetsuppgifter är rekrytering, introduktion av nyanställda, arbete med vår medarbetareundersökning, kontakt med vårt lönekontor, utvecklingssamtal och rehabilitering samt arbetsmiljöfrågor. Andra uppgifter är att delta i vårt organisationsutvecklingsarbete inom produktion samt administration såsom uppdatering av intranätet, skapa rapporter och GDPR-hantering. Det kan även ges tillfälle att vara med vid fackliga förhandlingar. Vi ser gärna att du aktivt bidrar med din kompetens och synsätt, att du kommer med förslag på förändringar och vågar ifrågasätta.

Du kommer att arbeta på vårt huvudkontor som finns i trevliga lokaler i Angered, med mycket goda kommunikationsmöjligheter. Tjänsten är ett vikariat på cirka ett år med möjlighet till förlängning.

Din profil

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom HR och något eller några års relevant arbetserfarenhet. Du är van att använda Office och Excel samt har goda kunskaper i engelska.

Som person är du relationsinriktad och lyhörd med ett genuint intresse för andra människor. Du har lätt för att kommunicera på ett tydligt och enkelt sätt och ser dig som en nyfiken person som tycker om att lära dig nya saker. I ditt arbete är du noggrann, ansvarsfull och självgående med ett tydligt eget driv. Du har en flexibel inställning och ser dig som en trygg person med integritet. Trivs du att jobba på en arbetsplats med korta beslutsvägar och i en professionell och prestigelös miljö är detta tjänsten för dig! Vi erbjuder dig ett varierande arbete nära vår produktion och en chans att lära känna vår fabrik.

Ansökan
I denna rekrytering har Estrella valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Bengtsson på 031-333 54 85. Sista ansökningsdag är 17 maj, intervjuer sker löpande.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritet...

Titel: HR Partner
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
17 maj 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
HR-administration
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga