SJR · Publicerad 16 feb

För kunds räkning söker vi nu en Administratör med goda ekonomikunskaper för en tjänst på 50 %. Vår kund är ett växande bolag som tillhandahåller tjänster inom byggsektorn.

Intresserad? Sök tjänsten redan i dag då urval och intervjuer kommer ske löpande!

Tjänstebeskrivning I din roll kommer du att självständigt arbeta med uppgifter inom ekonomi och administration. Bland annat kommer du att sköta fakturering, kund- och leverantörsreskontran, viss bokföring samt förbereda för lönehanteringen. Vid behov kommer du ha kontakt med kunder, leverantörer samt berörda myndigheter. Du kommer även att arbeta med övrig administration såsom dokumenthantering samt vara VD och ekonomichef behjälplig. I tjänsten ingår även att ansvara för kontoret, sköta inköp av kontorsmaterial, se till så att kontoret är representativt samt agera värd/värdinna vid möten och kundbesök.

Lämplig bakgrund
För att lyckas i rollen hos vår kund bör du vara självgående och ha erfarenhet från liknande arbete sedan tidigare. I denna roll är praktisk erfarenhet viktigare än akademisk utbildning. Du har goda IT-kunskaper och har du arbetat i Visma tidigare är detta meriterande, speciellt kunskaper från modulerna Administration, Tid eller Lön. Du behöver behärska svenska i tal och skrift för att bli aktuell för tjänsten.

Som person är du trygg, ansvarstagande och lösningsorienterad. Tjänsten ställer krav på ett prestigelöst och flexibelt arbetssätt. Då du kommer ha kundkontakt är det viktigt att du trivs med detta och har en naturlig fallenhet för service. Stor vikt läggs även vid personlig lämplighet i denna tillsättning.

Ansökan
Denna rekrytering sköts av SJR in Scandinavia AB (SJR). Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag. För att söka tjänsten går du in på www.sjr.se. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vid frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Tomas Bogren på telefon: 031-333 54 84. Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
20 apr
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Visa var