SJR · Publicerad 11 okt

SJR söker för kunds räkning en Comp & Ben Specialist för ett heltidsuppdrag med omgående start och fram t.o.m. februari 2019. Vår kund har sitt kontor i Rollsbo.

Din roll
Som Comp & Ben Specialist kommer du att arbeta med alla bitar kring anställningsvillkor och förmåner. Du kommer bland annat att hantera befattningsvärderingar, arbetsrätt, lön, lönerevision och förmåner, lönestatistik samt löpande frågor inom området Comp & Ben. Arbetet innebär mycket analys av data och statistik. Då koncernspråket är engelska krävs det att du är en god användare av språket både muntligt som skriftligt. Även goda kunskaper i Excel är ett krav. Du kommer att arbeta i systemet SAP, varför erfarenhet av det är meriterande.

Vem söker vi?
Vi söker dig med några års erfarenhet av att ha arbetat i området Comp & Ben samt med en högskoleutbildning inom HR eller ekonomi. Som person är du analytisk, kommunikativ och lyhörd för kundernas behov. Du är även driven och handlingskraftig och har ett målfokuserat arbetssätt.

Din ansökan
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Sara Östlund på 031-750 33 93. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka oss din ansökan.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
10 dec
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner
Visa var