SJR · Publicerad 11 janVi på SJR samarbetar stolt med Danske Banks support för bankens största och mest komplexa företagskunder inom Corporates & Institutions och Business Banking. Nu söker teamet i Göteborg förstärkning av en initiativrik problemlösare med stort kundfokus!

Supporten i Göteborg är en del av Customer Implementations & Support inom Danske Bank. De är ett team på fyra personer som stöttar varandra och alltid ser till att ge Danske Banks kunder bästa möjliga service. De arbetar med bankens största och mest komplexa företagskunder inom Corporates & Institutions och Business Banking.

Rollen- nyckelspelare i våra kundteam
Genom bankens Cash Management tjänster erbjuder Danske Banks support olika lösningar som effektiviserar hanteringen av företagets likviditet, flöde samt processer. Cash Management är nyckeln i kundrelationen och du blir därför en viktig spelare i våra kundteam. Du deltar aktivt i kundens affärer och arbetar tätt tillsammans med vår säljorganisation med ett gemensamt mål, att skapa värde för kunden. Du kommer att bistå våra kunder med löpande support kring bankens Cash Management produkter via e-post och telefon, samt delta i och genomföra egna kundbesök. Du kommer även att delta i implementeringen av Cash Management lösningar för nya kunder.

Vem är du?
För att trivas i den här rollen tror vi att du är en problemlösare med en stark känsla för att göra kunden nöjd. Du är initiativrik, noggrann och ansvarstagande, och arbetar gärna både självständigt och i grupp. Social kompetens, känsla för service och en positiv attityd är något som hjälper dig att lyckas med uppdraget. Vi ser gärna att du har erfarenhet från Cash Managent området.

Övrig information
Ovanstående är ett långsiktigt behov hos Danske Bank i Göteborg. Du inleder som konsult via SJR och därefter är tanken att anställningen fortsätter hos Danske Bank. Tjänsten är tänkt att starta omgående.

Har du frågor kring rollen får du gärna kontakta ansvarig rekryterare Alexandra Koblet - 076 647 16 44.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om Danske Bank
Danske Bank är en stor nordisk bank med starka lokala rötter och med verksamhet i 16 länder över hela världen. Vi är en modern bank för människor och företag och vi har djup ekonomisk kompetens och ledande, innovativa lösningar. I dag servar vi privatkunder, företag och institutionella organisationer. Utöver traditionella banktjänster erbjuder vi också försäkring och pension, bolånekredit, förmögenhetsförvaltning, fastighetsfinansiering och leasingtjänster.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
12 mars
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Kundtjänst
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga