SJR · Publicerad 17 nov

Stena Technoworld är en av Europas ledande elektronikåtervinnare med 17 anläggningar i sex länder. Materialet vi återvinner kommer från en stor del av Europa. Stena Technoworld är en del av Stena Metallkoncernen med drygt 3 000 medarbetare och finns i tio länder.

www.stenatechnoworld.se

Vad innebär rollen?
I nära samarbete med redovisningschefen för Stena Technoworld AB arbetar du i en varierad och utåtriktad roll. I arbetsuppgifterna ingår till stor del leverantörsreskontra och i övrigt arbetar du med viss kundreskontra, betalningar, avstämningar, löpande redovisning och eventuellt reseräkningar. Du har även ett systemansvar för attesteringssystemet vilket innebär att hålla systemet uppdaterat och fungerande. Tillsammans är du och redovisningschefen en viktig supportfunktion till övriga verksamheten och du har därmed en hel del kontakter internt. Du kommer att vara del av en härlig kultur i ett internationellt sammanhang.

Med anledning av att en person går vidare är behovet av en ekonomiassistent långsiktigt. Du kommer att arbeta som SJR-konsult under cirka sex månader och avsikten är att uppdraget därefter övergår i anställning hos Stena Technoworld. Arbetet sker på heltid men för rätt person kan även deltid, cirka 80 %, fungera väl. Arbetsplatsen är belägen i Fiskhamnen och starten för uppdraget är så snart som möjligt.

Vem är du?
Vi söker dig med någon form av eftergymnasial ekonomisk utbildning samt 3-5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Möjligen har du arbetat inom reskontra och vill arbeta bredare i en ny roll. Av vikt är att du har mycket god förståelse för redovisning. Du kommer att få mest nytta av dina svenskkunskaper och till viss del dina engelskkunskaper. Du ligger på en god nivå i ditt Excelanvändande.

Som person visar du stort ansvar i det du gör och är mån om att göra saker noggrant. Du kommer till din rätt i tätt samarbete och tar gärna hjälp av andra om det behövs. Du trivs också in en supportfunktion som förutsätter att du är kommunikativ och serviceinriktad. I och med systemansvaret i rollen är även av vikt att du har ett intresse för att underhålla och utveckla system.

Din ansökan
Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan. Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Karin Fors på 031-333 54 75. Urval och intervjuer sker löpande.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
23 nov
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Visa var