SJR · Publicerad 8 nov

SJR söker för kunds räkning ekonomiassistenter med start omgående och ca 3-6 månader framöver. Bolaget ska flytta sitt Shared Service Center och behöver stöttning av två erfarna ekonomiassistenter inom kund- och leverantörsreskontra.

Vad innebär rollen och vem söker vi?
Som ekonomiassistent ingår du i ett ekonomiteam och du kommer främst att arbeta med att lära dig av befintlig personal på SSC i England och sedan lära upp svensk personal här i Göteborg. Företaget har engelska som koncernspråk vilket innebär att det är ett krav att du är bekväm med att både maila och tala både på engelska och svenska.

Vi tror att du och har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och finns tillgänglig omgående. Vidare är du en prestigelös person som är pedagogisk och serviceminded. Du trivs i en koordinerande roll där du är spindeln i nätet.

Övrig information
Tjänsten innebär att du arbetar som SJR-konsult antingen som anställd hos eller via oss. Uppdraget startar omgående och är löpande tre till sex månader framöver med goda möjligheter till förlängning. Arbetstiden är 8-17. Vår kund har lokaler i Torslanda.

Välkommen med din ansökan
Urval och intervjuer sker löpande så skicka oss din ansökan snarast Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att ringa Caroline Karlsson via 031-333 54 71.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
17 nov
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Visa var