SJR · Publicerad 6 okt 2021

Vill du få erfarenhet av olika branscher, utvidga ditt nätverk eller kanske hitta ett konsultuppdrag som är tänkt att leda till en fast tjänst? Skicka då in din ansökan!

Rollen

Som ekonomiassistent hos någon av våra kunder kan din roll och arbetsuppgifter variera beroende på hur det aktuella uppdraget ser ut.
Vanligtvis är dina huvudsakliga arbetsuppgifter kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring och fakturahantering. Du kan även få arbeta med avstämningar och förberedande inför bokslut. Beroende på storlek på bolag ser rollerna olika ut och innefattar olika ansvar.

Om dig

Vi söker dig som har minst några månaders arbetslivserfarenhet inom ekonomi. Du har eftergymnasial utbildning och vill arbeta heltid. Som person är du ansvarstagande, strukturerad och noggrann.
Du gillar att jobba målinriktat i högt tempo för att nå satta deadlines samtidigt som du månar om och gärna stöttar kollegor vid behov. Vidare ser vi gärna att du är en serviceinriktad, engagerad och positiv problemlösare som vill bidra till teamet.

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Fanny Skåreby på 076-647 16 30. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2021-10-19.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR
innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår
personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av
Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar.
Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.

SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm,
Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in
Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: Ekonomiassistent
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
19 okt 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Visa var

Inga fler jobb från SJR tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga