SJR · Publicerad 9 juni 2020

Till ett av våra kundföretag rekryterar SJR nu en löneansvarig. Det är en bred tjänst med mycket ansvar!

Arbetsbeskrivning
Tjänsten som löneansvarig är en ny roll hos vår kund. De har i dagsläget outsourcat lönehanteringen och ditt första uppdrag blir att agera projektledare för att ta hem den. Detta kommer du att göra i nära samarbete med såväl HR som ekonomiavdelningen. Därefter kommer du självständigt att arbeta med hela löneprocessen och hantera löner för cirka 1 500 personer, merparten kollektivlöner. Dina arbetsuppgifter kommer då att innefatta löneadministration och lönekörning, utlägg, reseräkningar, hantering av tjänstebilar, nyanställningar och slutlöner. Du ansvarar för löneutbetalning samt sköter statistik och rapportering till myndigheter och rörande pensioner. Som löneansvarig kommer du vara super user för lönesystemet samt ha kontakt med andra relevanta systemleverantörer.

I din roll som löneansvarig kommer du att tillhöra ekonomiavdelningen men du kommer även ha nära kontakt och samarbeta med kollegorna på HR. Vår kund är verksamma inom lager och logistik och är belägna i södra Göteborg.

Din profil
Vi söker dig som är en självgående löneadministratör med flera års erfarenhet av helheten inom lönehantering. Du är van att arbeta med kollektivlöner och har god förståelse för kollektivavtal. Har du också en eftergymnasial utbildning inom lön, ekonomi eller system är det positivt. Meriterande är även vana av att arbeta med flera olika kollektivavtal och av att ha systemansvar.

Som person ser vi att du är noggrann, lojal och ansvarsfull med ett stort eget driv. Du är mån om att hålla deadline och har lätt för att ta egna initiativ i arbetet för att komma framåt. Du har integritet och ett visst mått av skinn på näsan, du är trygg och stabil samt kan vara tydlig och kravställande mot andra i organisationen. Vidare ser vi att du har en pedagogisk fallenhet och ett intresse för att utbilda andra. Trivs du att arbeta i en prestigelös miljö med högt i tak och korta beslutsvägar samt engagerade kollegor är detta tjänsten för dig!

Ansökan

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Bengtsson på 031-333 54 85. Sista ansökningsdag är 9 augusti, intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritet...

Titel: löneansvarig
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
8 aug 2020
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga