SJR · Publicerad 23 dec 2020

Fractal Design är ett ledande varumärke inom premiumsegmentet av PC gaming-produkter. Bolaget grundades år 2010 och dess produkter säljs idag på cirka 60 marknader världen över. Fractal Design är marknadsledande inom datorchassin i flera geografiska marknader, till exempel i Japan och i Norden, och innehar en topp tre-position globalt. Bolaget har även en stark marknadsposition inom nätaggregat, kylningsprodukter och fläktar till gaming-datorer. Fractal har haft lönsam tillväxt från dag ett genom att framgångsrikt kombinera design, prestanda och kvalitet som efterfrågas av konsumenter. Detta har resulterat i såväl ett utökat produktutbud som en stark geografisk närvaro. Huvudkontoret ligger i Göteborg (Sverige) och övriga kontor i Dallas (USA), Dongguan (Kina) samt Taipei (Taiwan).

Fractal Design växer och vi söker nu en HR-ansvarig. Brinner du för att vara ett stöd mot chefer och medarbetare samt bidra till en härlig arbetsmiljö? Vill du vara med och bygga upp och utveckla arbetet inom HR på Fractal Design? Då kan du vara den vi söker!

Arbetsbeskrivning
Som HR-ansvarig kommer du att arbeta nära ledningen och driva och utveckla HR-arbetet. Då rollen är ny hos oss innebär en stor del av arbetet att du ska ta fram och utveckla HR-processer efter företagets behov samt säkra att det finns rutiner, policys, metoder och arbetssätt inom området. I tjänsten ingår att sköta lönehantering för ca 40 tjänstemän samt hantera pension, semester och ansvara för lönerevision. Vidare kommer du att arbeta med rekrytering och att utveckla företagets on-boarding samt off-boarding process. Du ansvarar för att anpassa arbetet efter lönerelaterade förändringar, aktuella arbetsmiljöfrågor och arbetsrättsliga frågor. Det ingår även att driva interna HR-projekt som spänner över våra bolag i Sverige och internationellt.

Din profil
För att passa i rollen ser vi att du har högskoleutbildning inom HR eller beteendevetenskap och några års erfarenhet av att ha arbetat brett inom HR. Vi ser gärna att du även har kunskap eller intresse inom lön. Då du kommer arbeta internationellt vill vi att du behärskar engelska i tal och skrift.

Som person ser vi att du har ett självständigt arbetssätt, är lösningsfokuserad och vågar utmana och driva förändring. Du har god kommunikationsförmåga och lätt för att bygga relationer. Vi erbjuder dig en bred roll i ett framgångsrikt företag med stort engagemang. Trivs du att arbeta i en roll med många kontaktytor i en stimulerande miljö med god möjlighet till utveckling och där vi har roligt på jobbet - då är detta tjänsten för dig!

Ansökan
I denna rekrytering har Fractal design valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sandra Hellström på 0704-71 59 07. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritet...

Titel: HR-ansvarig
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
17 jan 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Personalchef
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga