SJR · Publicerad Igår 00:00

Vi på SJR söker nu för kunds räkning en hyresekonom för ett uppdrag med start omgående. För rätt person finns det möjlighet till anställning hos kund.
Tjänsten är belägen i trevliga lokaler på huvudkontoret i centrala Göteborg.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta på hyresavdelningen och ingå i en arbetsgrupp på tre personer där ditt huvudsakliga arbetsområde är kundtjänst, betalningar, inkasso och avisering. Arbetsuppgifterna består till största delen av avisering och debitering av hyror, fakturering, hantering av in- och utbetalningar, avstämningar samt krav- och inkassohantering. Du kommer att ha hand om kundtjänsten främst per telefon och mail men även med mottagning av besök, där mycket av samtalen och mailen är på engelska. I tjänsten ingår även att vara back up till leverantörsreskontran och receptionen. Tjänsten är på 100 % med kontorstider mellan 8-16:45.


Vem är du

Som person är du prestigelös, flexibel och engagerad i ditt arbete. Du är en duktig kommunikatör som har skinn på näsan och kan ifrågasätta och stå på dig när det krävs. Vidare är du noggrann och lojal mot både kunder och medarbetare. Det är viktigt att du trivs i en självständig roll med egna ansvarsområden, samtidigt som du är en team-player som både uppskattar och bidrar till en positiv atmosfär omkring dig.

Du kommer att ha många kontakter inom organisationen, vilket förutsätter att du är en utåtriktad person med sinne för service och ett glatt bemötande.

Bakgrund
Du har några års erfarenhet från att ha arbetat på en ekonomiavdelning och är trygg i dig själv. Du har även tidigare erfarenhet från serviceyrket och har goda kunskaper i Office programmen. Rollen förutsätter att du kan uttrycka dig mycket väl på engelska i både tal och skrift.

Ansökan
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Sara Östlund på telefonnummer 031-750 33 93. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.


Om företaget

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
27 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga