SJR · Publicerad 22 mars 2021

Till vår kund söker vi nu en junior redovisningsekonom. Uppdraget är på heltid och är tänkt att övergå i en anställning hos vår kund.

Vad innebär tjänsten
I rollen ingår arbetsuppgifter som löpande bokföring, avstämningar, periodiseringar, kund- och leverantörsreskontra, fakturering, inkasso, in- och utbetalningar mm. Du arbetar i ett mindre ekonomiteam på fyra personer och rapporterar till bolagets redovisningschef.

Vem söker vi
För att passa för tjänsten har du ett par års vana av arbete på en ekonomiavdelning. Vi tror att du har en relevant eftergymnasial utbildning och att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter under minst ett par år. I rollen ingår mycket olika kontakter vilket ställer krav på en stark servicekänsla samtidigt som det är viktigt att du har skinn på näsan och kan säga ifrån.

Som person är du noggrann och ansvarskännande samtidigt som du har ett välutvecklat logiskt tänkande och kan snabbt bedöma om någonting inte verkar stämma. Vidare är du van vid att ta tag i saker och driva ditt eget arbete framåt. Du har goda kunskaper i Excel och Officepaketet. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående. Vår kund finns i trevliga lokaler i centrala Göteborg.

Ansökan
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Katarina Forslund på 031-333 54 82. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!


För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy:
https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.


SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: redovisningsekonom
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga