SJR · Publicerad 13 mars

SJR söker för kunds räkning en konsult till ett uppdrag på tre dagar per vecka. Uppdraget startar i april och sträcker sig under ett års tid. Kundföretaget har kontor i Sisjön.

Rollen

Du ansvarar för helheten inom ekonomi med arbetsuppgifter som kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring, avstämningar, bokslutsarbete och rapportering. Vidare kommer du arbete med budgetering, uppföljning samt vara ett stöd mot VD.

Vi söker dig som har erfarenhet av helheten inom redovisning. Du trivs att arbeta självständigt och har en analytisk förmåga. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbete och kan agera rådgivande i din roll mot VD och övriga på företaget.

Passar ovanstående beskrivning in på dig? Tveka inte att skicka in din ansökan, urval och intervjuer sker löpande. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Sandra Hellström på 031-333 54 76

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
26 mars
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var