SJR · Publicerad 2 apr 2019

SJR söker nu en HR och lönekonsult på 80% för ett uppdrag hos vår kund i Gamla Stan. Tjänsten är på minst 6 månader, högst sannolikt ännu längre.

Vi söker dig som gillar att arbeta med varierat arbete, är självgående och drivs av eget ansvar.


Ansvarsområden

I din roll kommer du att ansvara för hela löneprocessen. Du kommer också att arbeta med administrativa HR frågor såsom förbereda dokument för lönekartläggning, anställningskontrakt, arbetsmiljöfrågor m.m. Du kommer också vara ansvarig för företagets tjänstebilar och arbeta mycket med Comp & Ben.

Din profil
Vi söker dig som är vass inom lön, då du kommer ansvara för hela löneprocessen. Du behöver ha en eftergymnasial utbildning och ett par års erfarenhet av lönearbete, gärna inom AGDA. Vidare behöver du ha bra kunskap inom arbetsrätt och arbetat med kollektivavtal. Som person är du strukturerad och trivs med att kunna bidra med din kunskap.

Ansökan
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
1 juni 2019
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga