SJR · Publicerad 17 jan

HR- och Löneadministratör till innovativt bolag

SJR söker en HR- och Löneadministartör för ett heltidsuppdrag hos en av våra kunder med omgående start. Uppdraget är på 1-3 månader som SJR konsult och för rätt person kommer tjänsten därefter övergå i anställning hos kund. Vår kund är ett innovativt bolag som sitter i trevliga lokaler på Lindholmen.


Vad innebär rollen?


Som HR- och Löneadministratör kommer du göra ca 80 löner, där du har hand om olika förmåner, reseräkningar och reseförsäkringar, semesterlöner och bonus. I din roll ingår även ansvar för pensioner, nyanställningar, tilläggsavtal, passerkort, tidrapportering, samt HR-frågor rörande lönerevision och lönekartläggning. Du har koll på regelverk och är mån om att hålla hög sekretess.

Du har tidigare erfarenhet från Agda lön och goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

Vem söker vi?

Vi tror att du har relevant utbildning och tidigare erfarenhet från liknande arbete inom löneadministration. Du har goda systemkunskaper och är van att arbeta i en internationell arbetsmiljö. Det är även meriterande om du har en förståelse för redovisning.

Vi tror att du är noggrann, strukturerad och självgående. Du är prestigelös, trygg som person och gillar att vara spindeln i nätet. Då företaget är i en förändringsfas är det även positivt om du är flexibel som person.

Ytterligare information om uppdraget

Behovet är på heltid med omgående start. Uppdraget kommer efter 1-3 månader övergå till anställning hos kund.

Din ansökan

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Hanna Niklasson på telefonnummer 031-333 54 73. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.


Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner
Visa var