SJR · Publicerad 8 feb

SJR söker för kunds räkning en löneadministratör.
Tjänsten innebär varierande arbetsuppgifter i en internationell miljö, där du blir en del av ett bra gäng med stark teamkänsla. Det är en bred roll där du kan vara med och påverka och har stora utvecklingsmöjligheter.


Ansvarsområden

Som löneadministratör ansvarar du för hela löneprocessen och blir en del av en stor ekonomiavdelning, som består av flera personer på lönesidan. Man arbetar i tätt samarbete med varandra på avdelningen och du kommer tillsammans med övriga medarbetare ansvara för hela löneprocessen fram till utbetalning och skapande av bokföringsunderlag och skattedeklarationer. Du kommer att ha kontakt med myndigheter och internt kommer du ha hand om frågor gentemot chefer och anställda, gällande lön och anställning. Vidare kommer du ha hand om administrationen kring grupp- och ITP-försäkringar, föra statistik och vid sidan av löneadministrationen arbeta med att förbättra och utveckla processer.
Tjänsten är på heltid med placering på Lindholmen.

Din profil
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom löneadministration och har några års erfarenhet av löneadministration. Då du kommer att arbeta i en internationell miljö krävs det att du behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift. Har du tidigare erfarenhet av arbete inom lönesystemet Hogia+ eller HR-Plus 8 är det meriterande.

Som person är du en teamspelare, utåtriktad och positiv. Du har skinn på näsan och trivs i en prestigelös miljö med högt i tak och hjälpsamma kollegor. Du är noggrann och strukturerad och motiveras av att vara en del av en föränderlig miljö och sätter värde i att vara serviceminded och att bidra till det stora hela.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med SJR in Sweden AB (SJR). Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka oss din ansökan redan idag. Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Sara Östlund på telefonnummer 031-750 33 93.
Varmt välkommen med din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
24 feb
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga