SJR · Publicerad 19 juli 2021

Vi söker en materialplanerare med start mitten av augusti och ca 6 månader framöver under ett föräldravikariat. Vår kund är en välkänd aktör inom sitt område och har fräscha lokaler i västra Göteborg.

Vad innebär rollen och vem söker vi?
I rollen som materialplanerare kommer du att stötta gruppen med att släppa inköpsordrar och vara en problemlösare i SAP. Det är ett krav att du har arbetat i SAP tidigre då stor del av arbetet utför i systemet. Det är många frågeställningar gällande systemet och modulen warehouse i SAP som kommer att hamna på ditt bord och det är en fördel om du har arbetat med masterdata tidigare. Vi tror att du finns tillgänglig för start i augusti och är sugen på att hoppa in på ett kortare vikariat.

Din ansökan

Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Caroline Karlsson caroline.karlsson@sjr.se från v 34. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan direkt.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...


Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.


SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: materialplanerare
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
20 aug 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Inköpare
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga