SJR · Publicerad 16 feb

SW söker för kunds räkning en IT-support som vill arbeta två dagar i veckan. Tjänsten är tänkt att påbörjas omgående och fortsätta året ut. Företaget arbetar med uthyrning och försäljning av lägenheter och sitter i trevliga lokaler i Göteborg. Är du den vi söker är du varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Tjänstebeskrivning
Du kommer att arbeta brett i en varierande roll med lokal IT-drift vilket i praktiken innebär allt som företagets personal behöver hjälp med. Du arbetar i ett team tillsammans med 4 andra kollegor, där samarbete, hjälpsamhet och glädje kännetecknar miljön. Det kan handla om att koppla in ny utrustning, reda ut skrivarproblem och hjälpa till när telefoner och övrig teknik krånglar. Arbete med företagets nätverk och viss användarhantering är exempel på andra uppgifter som kommer att ingå i rollen.

Vem är du?
Vi söker dig som arbetat i en liknande roll tidigare och nu vill arbeta deltid eller bredvid dina studier. Du har ett brett intresse för IT och teknik, är nyfiken och vill gärna lära dig mer. God svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. För att klara av och trivas i rollen behöver du kunna arbeta självständigt, vara nyfiken och trivs med att på ett pedagogiskt sätt hjälpa människor med varierande grad av IT-kunnande.

Som person är du social, tålmodig och strukturerad. Då arbetsuppgifterna är av så varierande slag ställer det krav på ett prestigelöst förhållningssätt och en villighet att hugga i där så behövs. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos SW. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Johansson på 031-333 54 81 eller på frida.johansson@sjr.s

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 feb
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga