SJR · Publicerad 1 apr 2021

För kunds räkning söker vi dig som är redovisningsekonom och som är tillgänglig på 100 % omgående och under sex månader framöver. Vår kund har sina lokaler i närheten av Masthuggstorget.

Arbetsuppgifter:

Som redovisningsekonom hos vår kund kommer du att ingå i ett team om sju personer och du kommer att självständigt ansvara för redovisningen för det danska bolaget. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av kund- och leverantörsreskontra, betalningar och påminnelsehantering, löpande bokföring, moms- och skattedeklarationer samt bokslutsarbete.

Vem är du?

Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom ekonomiområdet och som har några års erfarenhet av löpande redovisning, gärna med självständiga månadsbokslut. För att axla rollen har du goda kunskaper i såväl svenska som engelska, i både tal och skrift. Du kommer att arbeta i systemen ReadSoft Online, Medius Flow och Visma Business, vilket det är meriterande om du har erfarenhet av sidan tidigare.

Vi ser gärna att du en positiv och glad person med ett prestigelöst förhållningssätt som har lätt för att samarbeta med andra. Du har förmågan att snabbt sätta dig in nya arbetsuppgifter, är noggrann i ditt arbete och samtidigt flexibel och kan prioritera om när det behövs.

Ansökan

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Amanda Karlsson på 076-647 16 53. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy: https://sjr.se/gdpr/integritet...

Konsult hos SJR

Att arbeta som konsult hos SJR innebär att du blir en del av en dedikerad organisation med kompetens att ge dig perfekta förutsättningar att utvecklas både inom din yrkesroll och på ett personligt plan. Du får tillgång till vårt stora nätverk av intressanta företag och uppdragsgivare och därmed en unik möjlighet att ta din karriär till nästa steg.

Vi på SJR bryr oss om vår personal och tillsammans med oss får du en långsiktig partner som ger dig trygghet och stöd. Vi är lyhörda för dina behov och du kommer att ha en nära relation med din konsultchef som hjälper dig med dina utmaningar.

Om företaget
SJR in Sweden (SJR) är ett av Sveriges ledande och mest erfarna bolag inom rekrytering och konsultlösningar. Ända sedan starten 1993 har vi varit specialiserade inom såväl personlighetsbedömning som de områden vi rekryterar till, vilket ger oss en unik förmåga att utifrån högt ställda krav matcha rätt kompetens med rätt uppdragsgivare. Vi erbjuder specialistkompetens inom Finance, HR, Supply Chain och IT.


SJR är idag cirka 550 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Uppsala. Koncernen består av moderbolaget SJR in Scandinavia AB med dotterbolagen SJR in Sweden AB, Ogunsen AB, SJR IT AB och WES AB.

Titel: Redovisningsekonom
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
18 apr 2021
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga